Ondskans ansikte - Anders Eklund

image40
(foto: POLISEN)
image42
(Foto: POLISEN)

"Tioåriga Engla är död.
Lastbilschauffören Anders Eklund, 42, som greps i måndags kväll har erkänt att han dödade flickan. Mannen erkänner också att han mördade 31-åriga Pernilla Hellgren i Falun i början av juni 2000.

image41
(foto: POLISEN)

42-åringen greps i sin lastbil för sex dagar sedan.
Han är tidigare dömd för fem sex- och våldsbrott. Alltid mot unga kvinnor.
Under söndagen erkände mannen två mord och visade var han gömt Englas kropp.
Mannens brottsregister visar nämligen att han vid tre tillfällen gjort våldsamma sexuella närmanden mot unga kvinnor. Två av dem var bara 16 år. Han dömdes 1995 till fängelse för ett våldtäktsförsök. När han försökte dra in kvinnan i sin bil sade han att det var för att han ?inte fick några tjejer?.
Samma år överföll och misshandlade han en kraftigt berusad 16-årig flicka genom att ta struptag på henne och täcka över hennes mun. Tre år senare, 1998, försökte mannen tvinga en annan 16-årig flicka till samlag. Han dömdes då för sexuellt tvång. Mannen är också dömd för att ha blottat sig och för ett antal mindre förseelser. "
Artikellänk


Kungariket har under kvällen utfärdat sin dom över ovan nämnda förbrytare. Det är varje medborgares plikt att i de eventuella fall tillfälle ges, göra Anders Eklund lika illa som denne har gjort andra. Kringliggande riken har, i viss mån, protesterat jäntemot den utfärdade domen med argument som påtalat att "dödsdomar ej återför någon till livet", "ej avskräcker", "sjuka människor behöver vård, ej straff" med mera. Till dessa okvädningsläten lämnar riket Calledonien endast ett svar:

"En pedofil är alltid en pedofil. En våldtäktsman är alltid en våldtäktsman. Inget kan tillintetgöra det de har gjort, planerat att göra eller endast i hemmets skygga vrå i falsk trygghet avjnutit i någon som helst form utav publicering. Det kommer aldrig att finnas någon plats för dem i vårt samhälle och deras sjuka vanföreställningar om livet är enbart ett bevis på deras djupt rotade ondska! Det utan tvekan säkraste sättet att för framtiden säkra våra barn och kvinnors säkerhet är att göra sig av med ursprunget till hotet, nämligen förbrytaren själv, vars existensberättigande är lika med noll. Ingen Calledon kommer någonsin ha förbiseende eller visa någon som helst pardon om de händelsevis skulle korsa väg med en av ovan nämnda avskum!"

Hat föder ofta hat, men hat har också en viss förmåga att bringa frid...


(Samtliga bilder som publiceras på denna sida hänvisas till respektive upphovsrättsinnehavare eller, i de fall upphovsrättsinnehavare ej har kunnat spåras, källa. Samtliga bilder som publiceras på denna sida är upphovsrättskyddade enligt lag och får ej kopieras, spridas eller användas utan hänvisning och tillstånd , om ej annat anges. I de fall då hänvisning saknas är blogginnehavaren upphovsrättsinnehavare.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0