Update, 28 maj

Lite snabb uppdatering om vad som skett i Calledonien den sista tiden.

  • Projekt "Panelbyte 2008" fortlöper enligt planerna. Igår kväll färdades kungliga byggmästaren ihop med grannen till Lindvedens Byggvaruhus och införskaffade lite drygt 150m panel i 3 olika dimensioner. Ikväll skall det köpas färg och därefter kommer det bli till att måla i kungliga stallet på kvällarna. Någonting byggmästaren faktiskt ser fram emot. Förra sommaren totalrenoverades bröstvärnet på borgen, vilket ledde till många "målarkvällar" i stallet. Sedan tidigare hade den kungliga barden beordrats att vid varje målartillfälle infinna sig för att spela diverse extrem musik. Att i stallets dunkla mörker stå, då lugnet lagt sig över byn och barden börjat sjunga, och i lagom takt stryka bräda upp och bräda ner upptäcktes ganska snart vara fruktansvärt rogivande samt tankerensande.

  • Den nysådda gräsmattan i borgens trädgård bevattnas varje kväll utan undantag och detta har givit fullgott resultat och till skillnad från de omkringliggande gärdena, som i den senaste tidens hetta gulnat så till den grad att stadsfullmäktige utfärdat eldningsförbud i hela regionen, så sprudlar den Calledoniska gräsmattan av friskt, starkt och illgrönt gräs. Inte en mosstuva så långt ögat når.

  • I helgen som gick firades Calledoniens prinsessa's första födelsedag. En helt fantastiskt lyckad dag med gudomlig mat, presenter och ballonger i överflöd samt oerhört trevliga inbjudna gäster. Lyckoönskningar kom ifrån både när och fjärran och mottogs varmt, samtidigt som frånvaron av vissa's givetvis noterades och läggs ihop med andra ting som redan tynger deras fat. Nåväl, en jättefin dag som kommer minnas med glädje av många blev det givetvis i alla fall.

  • Framåt helgen kommer "Konungen själv" att befinna sig på utlandsvistelse. London med alla dess sevärdheter och *ehum* "utskänkningsetablissemang" ska nu få uppleva vad det Calledonisk närvaro innebär. Extra kul då vare sig staden eller landet besökts tidigare. Resten av kungafamiljen, som får stanna hemma och njuta utav det underbara vädret som för tillfället huserar i regionen (28+ har utlovats under kommande lördag) kommer att befinna sig på annan ort hela helgen och med största sannolikhet kommer deras livsnjutande gå i samma klass som Konungen's.
Slut på kungörelse.

Dagens ordlista:

Byggmästaren: Blogginnehavaren
Kungliga stallet: Garaget
Bröstvärnet: Balkongen
Kungliga barden: I detta fall en riggad musikanläggning.
På annan ort (angående resterande familj): Tja, inte Trollhättan eller Vänersborg i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0