Bland granar och skänkar...

Snart är det 1 december och rusch numero åtta kan snart läggas till handlignarna. Ska bli så oerhört skönt att komma tillbaka i det "normala" lunket igen. Varje år när ruschen avslutats och man går 7-16 för första gången på 1-2 månader igen så känns det precis som när man gick i skolan och läraren gått och blivit snorig så eftermiddagens lektioner ställdes in. Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedooooom! - för att uttrycka sig som M. Gibson hade gjort. Helt plötsligt tycker man att man har all tid i världen och det är knappt så man vet vad man ska fylla eftermiddagarna/kvällarna med när man nu inte ska montera ihop någon *bling-bling-20-tums-kromad-vintersats* till någon fet pellejöns med alldels för trång plånbok. Det är tur att vi har en väldans massa projekt planerade framöver och sen så har jag ju världens två mest underbaraste barn (inklusive deras ömma, trötta men framförallt älskade moder) att spendera all ledig tid med, så dagarna lär knappast bli långtråkiga ändå.
Btw så kom månadens lönespec idag som inkluderade övertiden ifrån oktober. Mycket trevlig läsning.Var i Gbg i helgen och hjälpte mor, far & moster att flytta in mormors möbler i hennes nya lägenhet. Det blev jättebra i den nya lyan även om det var en intressant upplevelse att flytta mormors två meter långa och en meter breda hundrakilosskänk ned från femte våningen i en spiraltrappa. Jag gick nederst och bar all tyngd vilket gick jättebra ända tills räcket jag lutade mig (och en del av vikten) emot släppte från sitt ena fäste och jag helt plötsligt stod med en fot (och ca femtion kilo skänk) i tomma luften! Jävla fuskbygge! Jaja, det gick fint iaf och jag tappade faktiskt inte skänken.
Träffade inte mormor dock. Trist...Läste i dagens lokalblaska att kungsgranen spås bli rekorddyr i år och tydligen så låg exportpriserna på runt 90:-.  Det innebär cirkus det tredubbla ut till kund. Men jag har aldrig förstått det där. Det är ju bara att åka till närmaste överskottsbolag och köpa sig en yxa för en femtiolapp och göra som Sune och pappa Rudolf. Det gäller bara att inte lämna någon tjurig snorunge kvar i bilen.
"Knykkt gran"
Hahaha! :D


Hckey, Hockey, Hockey...

Skippade fotbollsgalan i år. Ett av Sveriges mest stela, tråkigaste och mest förutsägbara tillställningar. Frågan är om inte Nobelmiddagen är roligare? Även där vet man sedan länge vem som vunnit. Det som talar till Nobelmiddagens favör är att jag hellre tittar på sessor än lyssnar på Tomas Nordahl. Urk!
Istället spenderades delar utav kvällen med Boston Tea Party. Ett av Sveriges just nu mest humoristiska program. Säga vad man vill om värdparets "journalistik" men kul som fan är det. :D


Bokade idag biljetter till Frölunda - Modo den 21:e januari. Blev lite smått förvånad då det endast var ett fåtal biljetter kvar till en match såpass långt fram och dessutom efter diverse helger och dylikt. Platserna blev inte de bästa iomed att jag bokade 6 platser intill varandra men det får väl gå. Jag menar, det kommer ju bli förbaskat kul att sitta brevid Modo-kassen i 2 perioder och se VF panga in mål på mål, eller hur? :D


Förövrigt så har jag kommit in i ett stim av fotoredigerande, vilket är väldigt positivt med tanke på hur lite tid jag faktiskt spenderar vid burken varje dag, p.g.a all övertid på jobbet. Vore skönt om man kunde få iväg en framkallning (ehum, "utskrift") hos Crimson innan yulen drar igång. Ni som erhållit mass-skick av bilder från mig nu får helt enkelt stå ut med att det är väldigt blandat. ;)


Well, well. Läggdags i Calledonien. Godnatt!

P.S Läste precis om fotbollsgalan på aftonbladet.se. Haha! Jag visste väl att jag inte missade något. D.S

Lotta

image2

(Samtliga bilder som publiceras på denna sida är upphovsrättskyddade enligt lag och får ej kopieras, spridas eller användas utan tillstånd, om ej annat anges)

Att taga sig vatten över huvud

Vissa klarar med nöd och näppe av att ta sig upp till ytan igen, lär sig sin läxa och håller sig undan ifrån vatten de ej behärskar i fortsättningen.
Men kom det ihåg. Vissa vatten är alldeles för mörka och djupa för att man någonsin ska kunna återvända från dem...Med tanke på ovan nämnda är det förbaskat underligt att jag aldrig lär mig att följa mina instinkter när det gäller lördagarnas stryktips. Satt länge med en halvgardering (1_2) i matchen mellan Newcastle och Portsmouth men naturligtvis flyttade jag den 2:an till en annan match precis innan jag lämnade in raden. Ställning just nu? 1-3! Lägg också till att jag ej helgarderat Liverpool. Jag lovar att jag kommer att måla ett stort kors i taket om den matchen går in.
Usch vilka bekymmer man dras med...

RSS 2.0