Vad blir det för mat?

"Vilken kille, vilken kille, vilken otrolig kille!" - som Pumba skulle ha sagt.

Jo, det är lika bra att erkänna. Calledonien har fått ytterligare en husgud/gårdstomte, eller kalla det vad ni vill. Per Moberg är namnet på en lika eniment kock som skådespelare och efter att ha avnjutit de tre senaste säsongerna utav "vad blir det för mat?", fördelat på ett avsnitt per kväll, de senaste veckorna tyckte konungen själv att det kunde vara på sin plats med en doktorshatt åt den nyfunna vännen. Per själv kunde dessvärre inte medverka vid ceremonin men han låter hälsa att han anser konungen själv vara en fullvärdig lärljunge att följa i hans fotspår. Vi talar nu givetvis enbart om den kulinariska biten. ;)

Förutom att vara en enastående kock, en god jägare, en till synes oerhört sympatisk farsa och helt enkelt en oerhört skööön (för att använda ungdomssvenska) människa så är han också ägare utav ett utav de finaste privata kök som konungen själv har bevittnat.
- "Renoveringsmästaren! Häråt!" -hördes ifrån kungliga gemaket efter att konungen själv gått till sängs efter att nyligen ha avnjutit ett avsnitt.Och för att våra svurna vänner i det Drydenska palatset ska ha en aning om vem vi snackar om så publicerar vi härmed även en bild på P.Moberg i en utav sina skådespelarkaraktärer. En aningen psykopatisk Viggo i Rederiet, då det begav sig.

Kommentarer
Postat av: Dryden

Haha! Han var också, tillsammans med fru och dotter med i TV4:s barnskattjakt-tv-program för ett antal år sedan som jag dock inte kommer ihåg namnet på.

2008-08-26 @ 19:02:56
URL: http://www.dryden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0