IV testrapport

Efter mycket om och men så har nu samtliga medlemmar, förutom en som blev lite skrajsen efter att ha sett de övrigas resultat, utav riket Andréassonien (varav Calledonien utgör en mäktig provins) genomgått Illustrerad Vetenskap's (gratis) IQ-test.

www.illvet.se skriver:
Illustrerad Vetenskaps IQ-test är ett klassiskt IQ-test, som testar såväl visuell förmåga och språkkunskap som minne, logiskt tänkande och matematiskt tänkande. Det är baserat på ett amerikanskt on linetest, som vid kontroll har visat sig ge resultat som ligger inom 4 % från resultaten vid det så kallade WAIS®-III (Wechsler Adult Intelligence Scale III). WAIS-testet är sannolikt det närmaste man kommer ett allmänt erkänt IQ-test, och den senaste versionen används i dag av professionella psykologer över hela världen. Illustrerad Vetenskaps IQ-test skall dock inte ses som en ersättning för ett äkta WAIS-test, som för övrigt alltid skall göras under överinseende av utbildade testledare. Det kan därför inte göras vare sig on line eller via CD-ROM, om det skall vara rättvisande. Notera sålunda att det värde som blir resultatet av testet inte är ett helt perfekt mått på din IQ. Om du har genomfört testet på ett seriöst och noggrant sätt, ger det emellertid en god uppfattning om var på skalan du ligger.

Efter att konungen själv har avgått med delad förstaplats i det Andréassoniska riket så kan omvärlden såldedes känna sig trygga i att det är "rätt man på rätt plats" som härjar och styr i kungariket Calledonien.

Konungen själv låter härmed meddela att han utmanar var och en utav umgängeskretsen att deltaga i testet för att därefter jämföra resultat. Konungen själv's resultat/logg kan (om så önskas) bifogas till varje person som (med handen på hjärtat) framställer sitt eget seriösa resultat. Reglerna är enkla: Endast 1 test per person.. Den som är såpass usel att han/hon genomför testet mer än 1 gång är inte värd att kallas vid namn...

Kommentarer
Postat av: Charlie/squirlett

Testet är utfört, jämföring någon???

2008-07-12 @ 18:48:39
URL: http://singelmorsa.bloggspace.se
Postat av: yunocx

http://protest-signs.tk/the-eye-amount-energized-upon-such-online-loan-is-rather-great-so

http://human-rights-definition.tk/the-chauffeur-can-be-crucial

http://2011-heart-diagram.tk/once-you-think-very-hard

http://human-rights-definition.tk/credit-unit-card-transfers

http://protest-signs.tk/you-can-discover-the-very-best-method-which-will-may-deal-with-all-of-the-safety-really-needs

http://2011-heart-diagram.tk/this-matches-a-good-employ-order-arrangement

http://the-human-body-diagram.tk/and-merely-that-shuttle-on-southern-states-the-african-continent

http://corruption-in-africa.tk/chad-dylan

http://ronan-tynan.tk/people-by-using-profession-heading-and-additionally-credit-standing-people-will-need-balances

http://corruption-in-africa.tk/many-what-exactly-glaciers-by-weather-condition-are-able-to-do

2011-08-18 @ 08:31:29
URL: http://google.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0