fortsättning... Tännäs 16 feb

Vi har precis avslutat en härlig eftermiddag med massor av skidåkning, 15 minusgrader, värmande nyponsoppa/kaffe, härliga praktvurpor signerade konungen själv samt Dryden. Barnen har åkt mängder med pulka, tittat på renar, lekt i värmestugan och svalt mängder med snor från rinnande näsor. Precis som det ska vara!

Nu sitter vi och njuter inomhus i förfädernas stuga . Mansfolket samt den bitska kärringen Carina dricker whisky och Lotta läppjar på en Martini. Det ska nog bli folk av henne också en vacker dag. Det är dock med sorg som vi meddelar att vår käre vän Dryden inte längre finns med oss. Må frid följa hans själ...

...under hans färd mot Östersund. Troligtvis skämdes han så outhärdligt över att ha stått för Tänndalens mest spektakulära vurpa denna dag att han, när ingen såg, satte sig i bilen och begav sig av hemåt. Att han dessutom visade upp fjällvärldens mest feminina (shockrosa) kaffetermos tidigare i eftermiddag samt att gårdagens alkoholintag i vin fortfarande gjorde sig påmind hjälpte troligtvis hans beslut på traven. Haha! Nej, skämt åsido så var det ofrånkomligt jobb under tisdagen samt säsongens första fotbollsträning på konstgräs som hägrade hemma i Östersund som var anledningen till avskedet.

Nu ser vi fram emot en lugn kväll med god mat och dryck. Kanske blir det något parti spel, exempelvis Trivial Pursuit, ikväll. Den som lever får se.

Kommentarer
Postat av: Dryden

Ni borde införa straff för sådana som mig som väljer att avsluta en vistelse i förtid utan vettig anledning (konstgrästräning, jobb och annat bök). Straffet borde vara husarrest md frigångsmöjligheter i Tänne... Tännäs med omnejd.Tack för kaffet!

2009-02-16 @ 22:44:02
URL: http://www.dryden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0