Anti-Tennis

Diskuterade dagens demonstration, med följe, i Malmö för en liten stund sedan:

"Även om jag för egen del känner avsky för den israeliska politik som har bedrivits de senaste 61 åren och inte är ett speciellt stort fan utav den internationella judelobbyn så har jag svårt att förstå vilken skillnad man åstadkommer och vilken god vilja man förespråkar genom att sparka sönder blåljus och kasta färgpatroner på svenska polisens piketbussar. Eller anser även AFA (m.fl) att Sverige numera styrs utav ZOG, vilket andra autonoma grupper genom åren hävdat, och därigenom känner att de bekämpar ockupationsregeringen genom att ge sig på dess lakejer inom polisen?

Någon som tror Israeliska regeringen bryr sig ett skit angående vad som hände i Malmö idag? Svenska regeringen då? Knappast... "


Jag har ingenting emot grupper som med ett tydligt budskap attackerar tydliga mål. Människan har inte lyckats hantera fredfyllda samhällen speciellt lång tid genom historien utan en ständig maktkamp verkar mer eller mindre vara totalt nödvändig för att vi inte ska förinta oss själva. Att i sitt förvirrade sinne förvandla svenska polisen till en sionistisk ockupationsmakt är däremot något jag har väldigt svårt att både förstå och försvara. Idag gjorde svenska polisen inget annat än skyddade idrottsmännen/arrangemanget inne på arenan samt försökte bibehålla ordning kring Baltiska Hallen. Är dessa idrottsmän beslutsfattande israeliska politiker som varje dag beslutar om liv och död över palestinska flyktingar? Är arrangemanget en symbol för den israeliska ockupationsmakten? Jag skulle inte tro det...
Hade det däremot varit Ehud Olmert eller talesmän för Gush Emunim (vilka förespråkar judiska bosättningar på ockuperat område) som höll massmöte inne på arenan så hade diskussionen varit en helt annan. Då är busdskapet ett annat och t.o.m rent politiskt våld skulle kunna förespråkas då det är vad motparten arbetar och står för. Men det som svarta blocket presterar idag i Malmö är ingenting annat än totalt onödig och meningslös våldsverkan som inte skapar annat än ytterligare förakt emot dessa grupperingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0