Idag har konungen själv...

...spenderat hela dagen inomhus då kronprins Vidar övertagit prinsessa Leylia's höga kroppstemperatur som drottningen förtäljde om häromdagen.

...fått utstå högljudda protester från prinsessan över att vi (nästan) inte har gått ut på hela dagen. Konungen rastade prinsessan en liten stund i kungliga sandlådan på borgens baksida men det var tydligen inte tillräckligt.

...gett byggmästaren ett antal käftsmällar eftersom en av de tre (utav ca 160 stycken) sista brädorna i renoveringen av borgens fassad var sågad i fel vinkel. 15 minuter senare visade det sig att brädan inte var felsågad utan att det var den högaktade rådgivaren Joel som hade lurat den kungliga målaren att måla fel sida utav brädan. Med andra ord; brädan var rättsågad...men fel sida var målad. Brädan är numera åtgärdad av konungen själv.

....konstaterat att konungen och drottningen är i stort behov utav lite "fritid", vilket förvisso är planerad inom en inte alltför avlägsen framtid.

...sett fem (än ej sedda) avsnitt utav Metalocalypse.

...kännt sig tillfreds över att det har regnat (i princip) oavbrutet i tre dagar. Dessvärre ska det fortsätta fram till på söndag vilket krockar med kungafamiljens skaldjursfest @Skalhamn i helgen. Troligtvis sista helgen som hela familjen kommer spendera på bästkusten i år men den gågna sommaren har dock lämnat många goda minnen efter sig som man kan sitta och njuta utav då vinter...förlåt...."blasken", kommer framåt december. "Skalhamn is the shit from hell!" - för att uttrycka sig på utomcalledoniskt vis.

Det var allt för idag. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Dryden

Verifierar att Skalhamn is the shit from hell!

2008-08-07 @ 17:32:55
URL: http://www.dryden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0