Det är över, men det bådar förbannat gott!

Well, well. Då var det över för i år. Frölunda föll idag emot ett övermäktigt Färjestad i den sjunde och avgörande kvartsfinalen. Helt välförtjänt bör väl tilläggas. Lycka till i fortsättningen får man väl ändå säga efter den absolut jämnaste och mest spänningsfyllda kvartsfinalen. Hade varit kul att se två så taggade lag spela final (igen).
Men ändå, jag är inte bitter. Frölunda håller på att bygga någonting och det låg trots allt inte i planerna att sikta på mer än slutspel Givetvis hoppas man alltid på mer men med det manskap som klubben har idag så vore det surrealistiskt att hoppas på finalspel. Det är faktiskt så.

Men för er som skrattar åt Frölunda ikväll. Kika gärna in statistiken på Frölundas spel i slutspelet. Återigen, så finns det ett oerhört taggat gäng som står redo att kliva in och ta över när spelare som exempelvis R.Sundin, N,Andersson & J, Jonsson bestämmer sig för att lägga av alternativt spela några sista år någon annanstans. För det är där vi står nu. Ett lag med 75% under 25 år och 25% över 30 fyllda. Jag tror det finns flertalet där ute som minns åren mellan 02-06 och i och med totalrenoveringen inom klubben, med allt ifrån arenabygge till total omorganisering av klubben/ledarskap så bådar de kommande åren förbannat gott. Säg någon elitserieklubb som lägger ner samma satsning på vare sig juniorer eller redan etablerade spelare. Lägg där till att föreningen har blande de godaste ekonomierna i Europa. Med andra ord: Det bådar förbannat gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0