Tillfälligt avbrott

image38
(foto: Science Photo Library)


Vi beklagar att det för tillfället råder stiltje och nationell nyhetstorka i Calledonien. Detta till följd av att oidentifierade smittohärdar härjar i riket och har slagit ut halva hovet.
- "39.6 är grader jag vill ha i badkaret, inte i kroppen." - låter en av hovdamerna meddela.
- "Som om det inte vore nog med hur mycket jag får springa och passa upp i vanliga fall. Ska det fortsätta på det här viset kommer jag kräva ob-tillägg." - inflikar en skäggig, oborstad man ur tjänstejonen då han springer förbi med varma filtar och en hink soppa.
Jojomän, här i borgen råder det alltså febril aktivitet i kampen mot denna vintersjuka, som vi nog får kalla den efter senaste veckans kraftiga snöande. Förhoppningsvis kan vi återkomma med lite svalare uppdateringar inom kort.



image37
(foto:Jämtlands läns museum)


(Samtliga bilder som publiceras på denna sida hänvisas till respektive upphovsrättsinnehavare eller, i de fall upphovsrättsinnehavare ej har kunnat spåras, källa. Samtliga bilder som publiceras på denna sida är upphovsrättskyddade enligt lag och får ej kopieras, spridas eller användas utan hänvisning och tillstånd , om ej annat anges. I de fall då hänvisning saknas är blogginnehavaren upphovsrättsinnehavare.)

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hahahaha! Vad du är lustig :-D

2008-03-26 @ 21:01:04
URL: http://UrLottasSynvinkel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0