Vår älskade ishockey

(Utdrag ur någon helt annan's blogg)
"Frölunda!
Är ett riktigt pack både på isen och läktaren! Spela hockey för fasen!!!
"

Replik:
- Det är ju fantastiskt att Frölunda räddar en straff, fixar en jävla massa boxplay och gör 4 mål utan att spela hockey. :OO
Det handlar nog snarare om (idag) Färjestads ineffektivitet samt att båda lagen är ohyggligt bra på hemmaplan. Men samtidigt så var ju Frölunda betydligt närmare/jämnare i Karlstad än FBK:arna har varit någon gång i Göteborg under detta slutspel. Att vissa personer beter sig urdåligt är ju knappast något som är representativt för klubben som helhet då det till och med finns statistik på att frölundafansen är bland de "justaste" bland elitserielagen. Denna statistik (som gärna publiceras om någon efterfrågar det) bygger då på vad övriga elitserieklubbar (inkl. spelare) lämnat för omdöme.
En parallell:
Vissa personer tänder bengaliska eldar på råsunda/stadion/ullevi. Är då hela klubben inklusive samtliga spelare och fans "pack"? Packet är det folk som slänger in skit på plan/rink, förstör för samtliga parter och som felaktigt utger sig för att vara fans. Men "newsflash"; supportern sitter inte i tröjan man råkar ha på sig...

Ren frustration kan vem som helst känna, men den frustrationen gör bäst i att stanna hemma i tv-soffan. Att vara dålig förlorare är en helt annan diskussion. Och nej, våga ingen komma med något snack om att det är lätt att vara "dålig förlorare när man vinner", för det är mer än en person som kan intyga hur denna blogg's innehavare betedde sig då Frölunda senast förlorade en SM-final emot FBK. För er som inte känner historien; blogginnehavaren begav sig ut i Östersunds mörker för att tillsammans med Färjestadfans fira en underbar säsong och det underbara spel vi kallar ishockey.

För övrigt så är jag förbannat glad över segern idag. Precis som alla riktiga supportrar hade varit över att se sitt lag vinna en slutspelsmatch. :)

Kommentarer
Postat av: Dryden

Jag tror att jag fortfarande är lite bakis sedan där där rundåkningsnatten i Östersund. Hes också för den delen...

2008-03-15 @ 23:43:37
URL: http://www.dryden.se
Postat av: Calledonien

Jepp, det var tider det...även om fel "pack" vann! Hahaha! :P

2008-03-16 @ 15:51:14
URL: http://calledonien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0