Husvagnsrenovering - sista delen (för i år)




Där det tidigare enbart existerade rötna balkar och genomsur isolering huserar nu förstaklassiskt Calledoniskt hantverk av yppersta kvalitet. Alla minns väl hur det såg ut?



Detta har ikke tidigare rapporterats om men vi fann ytterligare ett "röthål" längs med golvet under köksdelen. Även detta åtgärdades givetvis även om det krävde 3-5 timmars extra arbete.



Även utvändigt krävdes en del renoveringsarbten med både färg och funktion. Sådan här fantastiskt fin vitgul färg hade i stort sett samtliga utvändiga plastartiklar.





Och så här mycket bättre blev det efteråt. Tandkrämsvitt är en betydligt mer passande färg.



Förfadern och tillika farfar Dan lägger ny tätningslist. 1200:- á 5 meter.



Någon som ser vad som saknas alternativt är borttaget?



Jo, Tv-antennen som mätte ungefär 1 x 1.5 m och som såg rent för jävlig ut på taket av husvagnen. Och då nästintill all analog tv-sändning vid detta lag har upphört samt Sävens Camping i Skalhamn har invisterat i kabeldragen Tv så åkte antennen helt sonika i containern. Tätningsarbetet efter antennen tog ca 1 timme.



1 timmes bilfärd och husvagnen befann sig återigen på plats, dock nyplacerad, ute i Skalhamn. Väl på plats denna sena söndagskväll (förra helgen) upptäcktes dock att underlaget var alldels för osammarbetsvilligt för att jag själv samt förfader Dan skulle mäkta med att placera, den numera fullastade, vagnen på sin rätta plats.  En snilleblixt senare och ett 30-meters fiskerep spändes fast i vagn och bil. Problemet var bara att däremellan fanns både djup bäck och andra husvagnar med tillhörande altaner.











Nu är så vagnen på plats och [email protected] är nunmera ett avslutat kapitel. Om ytterligare åtgärder behöver vidtagas de närmaste åren kan vi enbart sia om men just nu så är vagnen i tiptop och vi ser fram emot en helt fantastiskt underbar sommar ute vid västkustens pärla, Skalhamn.



Kommentarer
Postat av: Dryden

Way to go! Det ser jävligt skönt ut och jag ser fram mot en invit i sommar för nya statsmöten. ;)

2009-04-26 @ 22:58:38
URL: http://www.dryden.se
Postat av: Roberto Eriksson

hejhej jag heter Roberto och undrar vart ni skickade husvagnen på renovering? och kostade det mycket att renovera den?

2010-06-30 @ 01:08:05
URL: http://herofromsweden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0